Diensten

Hoe kan ik jou helpen? Uit welke diensten kun je kiezen?
Je bent hier niet zomaar.

Al wat we doen is met het goedvinden van jouw grotere zijn. Je bent groter dan je denkt, veel groter. Bovendien is een behandeling fijn. Alle behandelingen worden als prettig ervaren door de mens, warm, ontspannen, tinteling, etc is heel gewoon om te ervaren. Het is niet ongewoon dat er emoties vrij komen bij het loslaten of aannemen van een staat van zijn.

 

Veilig

Alle behandelingen zijn veilig. Of het nou Reconnection is, Reconnective healing, Transformatie, een normale behandeling, verslavingsbehandeling, een traject, een Reading, Massage (in training). Niet alle verandering is in eerste instantie makkelijk, soms moeten muren doorbroken worden. Jij bent daar altijd zelf bij.  Er kan jou niets gebeuren wat niet ter verbetering is van jouw leven en jouw toekomst. Jij kiest de nieuwe versie van jou helemaal zelf. Ik borg hem alleen in je huidige leven. Je ontvangt informatie, Liefde, hulp van nieuwe bronnen, inzichten, een nieuwe kijk op jouw leven hier, wijsheid (hopelijk) en heel veel geluk en humor. Denk er om dat Geluk de basis is van ons bestaan.

butterfly, cocoon, metamorphosis-5856513.jpg

Behandeling

Een behandeling werkt door op alle lagen van jouw zijn. De mate van toestaan dat er veranderingen plaatsvinden in jouw leven bepalen het uiteindelijke effect. Vaak behandelen we één specifiek issue. Dat kan zijn een verslaving (welke dan ook), onzekerheid, rust, vrede, gezin, Liefde etc etc. Echter dat ene ding wijzigen zorgt voor een effect dat in alle aspecten van je leven merkbaar wordt. Met een behandeling ben je klaar voor een compleet nieuwe manier van in het leven staan. Het is een ware transformatie. Hoe jij dat vormgeeft is aan jou.

Er bestaat een mogelijkheid om een traject in te slaan waarbij we gericht  bepaalde onderdelen aanpakken. Zo’n traject bestaat uit meerdere behandelingen. Mocht je daarvoor kiezen nadat je een behandeling hebt gehad dan krijg je korting op het traject.
Prijzen zijn exclusief voorrijkosten.

85 euro

dragon, animal, creature-6810527.jpg

Traject

Hoewel er na een behandeling al enorme wijzigingen komen in je systeem, je de wereld anders gaat bekijken en je ook nog eens van je verslavingen af komt is er soms iets meer nodig.

Speciaal daarvoor is dit traject. Het is een serie van 6 behandelingen in 4 maanden. Hiermee geef je jezelf een powerboost van jewelste. Dit traject werkt goed bij depressies, verslavingen en als je een wijziging in je leven wilt hebben met een speciale richting. Denk aan Liefde, werk, verhuizen, nieuwe gaven ontwikkelen. Bijkomend voordeel van dit traject is innerlijke rust, vrede,  geluk, een betere gezondheid, een versnelde weg naar een versie van jezelf die past bij de nieuwe tijd. Inclusief bij dit traject nemen we je Design bij de hand en gaan we aan de slag met jouw strategie en autoriteit.
Ook inclusief is begeleiding bij diverse “Holy Shit” momenten.

450 euro
bij een eerdere behandeling 50 euro korting.

Human Design reading

Jij bent uniek, je hebt echter wel een handleiding.
Ieder mens heeft een blauwdruk. Daarin staat precies beschreven hoe jij werkt.

Human Design laat zien hoe jij gebouwd bent om te werken. Vanaf je geboorte heb je al programmaatjes geschreven die je leerde overleven in het moment. En je hebt dingen geleerd van je omgeving, je leraar, je ouders, vrienden, ervaringen die jou tegen jouw natuur in lieten gaan. Al die programmaatjes waren perfect in het moment maar het hoofd, jouw systeem, weet niet dat de programmaatjes van toen niet meer nodig zijn. Je bent dus geprogrammeerd om te overleven in situaties die nu helemaal niet meer van toepassing zijn. En toch leef je daar naar. Het hoofd is geweldig voor anderen. Niet om beslissingen te maken voor jezelf.

Door te gaan leven zoals je ontworpen bent ga je mee met de flow, maak je beslissingen met je hele zijn, niet enkel met het hoofd maar vanuit je strategie en eigen autoriteit.
Zodra je weet wie je bent en hoe je werkt gaat je leven anders lopen meer in de flow.

120 euro

massage, spa, relaxation-7452918.jpg

In aanbouw: Massage

Al langere tijd doe ik massages voor mensen in mijn binnenste kring. Voor Reconnective Healing had ik toch een massagetafel dus waarom niet? Mijn handen wisten vaak de juiste plek en beweging te vinden. Ik had alleen nog nooit een training daarvoor gehad, het ging puur intuïtief. Via de STAP budget ben ik begonnen met een massage training. Zodra die klaar is ga ik waarschijnlijk ook massages geven, vandaar deze plek. Ik zoek natuurlijk ook mensen die als proefkonijn willen fungeren. Mocht je je geroepen voelen, neem dan contact op, dan zet ik je op de lijst.

Mijn handen hebben recent een flinke upgrade gehad waardoor behandelingen en transformaties nu nog sneller werken en er meer mooie dingen gebeuren die ik niet goed uit kan leggen. Ik ben heel benieuwd of dezelfde dingen gaan gebeuren met massages als wat er nu gebeurt als ik mijn handen op jou plaats. Zie het dus voorlopig gewoon als een experiment. Ervaring doet leren.

Wordt vervolgd dus!

handshake, collaboration, success-6124817.jpg

Samenwerking, Workshops en meer..

Weet je nog, de workshops Heart Activation, Liefdevol Samen Zijn en de Ontmoetingsavonden? Ik weet het nog goed. Prachtige dingen gebeurden daar. Zo fijn dat zoveel mensen daar toen in zijn gestapt en wat het met ze gedaan heeft. Op dit moment is er nog geen ingeving om nog zoiets te doen maar wie weet. Houd de site dus goed in de gaten.

Wel is er een hele mooie samenwerking nu met de praktijk van Diëtiste Muriel Langedijk. Op het moment dat zij merkt dat ze niet verder kan met iemand omdat ze niet voorbij sommige blokkades komen vraagt ze mij om assistentie. Middels een korte behandeling kunnen zij weer verder en kan de behandelde nieuwe keuzes maken vanuit een fris en nieuw oogpunt. Prachtig hoe dat werkt.
Op haar beurt ondersteunt zij mij weer door haar tomeloze energie, haar heerlijke aanwezigheid, liefde en praktisch inzicht. Zo steunen we elkaar op alle vlakken. Mijn leven heeft een vlucht genomen sinds ik haar ken.
Loop jij ook tegen blokkades of verslavingen aan met een van jouw klanten en kun je een radicale verandering gebruiken? Neem dan contact op, wie weet wat we elkaar kunnen bieden.

Waarom zou je het doen?

  • Je bent het waard
  • De wereld heeft mensen nodig die meegaan met hun flow
  • Voorbij de angst vind je helderheid
  • Geluk is jouw basis, onvrede is dat tegenwerken
  • Gezond, langer leven is ook voor jou

Gezien het feit dat het nu vrijwel 14 jaar terug is dat mijn nieuwe leven zich aankondigde is er echt enorm veel gebeurd sindsdien. Ik kan oprecht zeggen dat ik een heel ander mens ben. Ik was al integer maar door mijn deconditionering via Human Design en de Terugkeer serie is dat verduizendvoudigd. Ik kan simpelweg niet anders meer. Al wat niet goed werkt voor mij of voor anderen is onmiddellijk voelbaar. En daarmee heb ik ook meteen ervaren waar de mensen die ik behandel mee te maken krijgen. Een innerlijk kompas die je simpelweg de juiste richting op wijst. En er is geen weg terug. Ik kan doen alsof maar mijn dubbelzien en kompas blijft. Ik heb immers toestemming gegeven om mijn leven drastisch aan te passen richting Liefde.

Natuurlijk wil je weten van de ervaringen van anderen. Van wat ik nu hoor van mensen is dat ze vrijwel onmiddellijk nieuwe stappen konden nemen en ervaringen in hun leven kwamen waarbij ze meteen het overzicht hadden om voor hun nieuwe zijn te kiezen. Dit is natuurlijk nodig om de behandeling ook daadwerkelijk te doen slagen. Momenteel ben ik de ervaringen aan het verzamelen van recente behandelingen.

Vanzelfsprekend ga ik ook aan jou vragen of je jouw ervaring wilt delen.

14 jaar ervaring

100% succes

Geluk is de basis

Volg je hart

Niemand wil terug

Blije gezichten alom