Over Marco
Hartjesman

“Natuurlijk is hij een beetje vreemd. Gelukkig maar. Als hij normaal zou zijn zou jij er niets aan hebben. Bovendien, zoals hij zelf zegt: Iedereen is uniek!”

Mijn Missie

Alles wat ik aanraak beter achter te laten dan hoe ik het tegenkwam. Mensen zien zoals ze kunnen zijn en een wereld scheppen zoals ik die voorzie.

Ik ben een gids die mensen de verschuiving door helpt. Ik sta klaar voor hen die mij zien.

Middelen

Magische handen
Human Design

Massage
Dubbel visie
Met twee benen in alle werelden staan
Positiviteit is mijn kracht

Enthousiasme is mijn Siddhi

Liefde is de weg

Geluk is de basis

Iedereen is mooi

IMG_0429-2

Wie ben ik?

Na mijn ontwaken van een grotere waarheid in 2009 ben ik in sneltreinvaart voorbij blokkades geraakt. Mijn ervaringen zijn direct vanuit diverse lagen van bewustzijn. Hierdoor is de wijsheid die daaruit ontstaan is ook uit eerste hand. Niets is wat het lijkt te zijn op deze wereld, sterker nog, het leven werkt doorgaans precies andersom van hoe we denken dat het werkt. Samen met een groep pioniers ben ik de verschuiving al in gegaan en heb ik de staat al deels bereikt die voorbij deze verschuiving ligt. Natuurlijk ben ik nog niet klaar, in wezen ben je nooit klaar. Er ontstaan steeds weer diepere lagen. Ik ben zeker niet de enige, er zijn meer mensen nodig die het licht kunnen laten schijnen waar het normaal donker was, die buiten de gekte staan en in contact zijn met hun ware zijn. En die de nieuwe mogelijkheden op allerlei vlakken die daarmee gepaard gaan laten groeien.

Mijn bijnaam is Hartjesman. Die naam draag ik met trots. In mijn ontdekkingsreis naar hoe en waarom dingen werken zoals ze doen kwam ik uit op “De allergrootste visie van wie ik ben”. En dat is Liefde. Sindsdien begeleiden hartjes mij op mijn pad, overal waar ik kijk. Ik ontdekte wat liefde niet is, nam afscheid van mijn eigen blokkades die in de weg zaten om Liefde te zijn. Nu zijn de diepere lagen daarvan aan de beurt. Ik kan oprecht zeggen “Ik ben Liefde.”

Vanaf eind 2012 ontdekte ik Human Design en dook daar volledig in. Ik bleek een Projector te zijn en mijn design is me op het lijf geschreven, vanzelfsprekend. Ik blijk een natuurlijke gids te zijn, een rol die ik altijd al in mijn leven voelde trekken. Ik deed experimenten waar uiteindelijk honderden mensen aan mee deden, schreef blogs op mijn Koppernicus Blogspot pagina’s en sinds kort ben ik de volgende stap, Gene Keys in gedoken. Nog meer diepte die ik straks kan geven in mijn readingen.

In de beginjaren heb ik een praktijk gehad waarbij ik mensen van hun verslavingen af hielp. Ik was te vroeg en ging zelf nog door de mangel. Ik stopte de praktijk en moest tot aan de bodem gaan, huis weg, schulden, geen inkomen etc.. Alleen met mijn twee kinderen bleven we in een oase van rust in het midden van storm en donker. Een bijzondere ervaring om niet meer in drama te duiken, als drama zelfs niet in de buurt kan komen te midden van de crisis en we in de oase hele mooie dingen aan trokken. Nu is dat klaar en schijnt het licht weer. Nieuw leven, ander huis, nieuwe liefde die op een volledig andere manier wordt ervaren dan voor deze verschuiving. Alles wat jullie nu ervaren en gaan ervaren hebben enkelen zoals ik al doorleefd en daardoor zijn wij lichtdragers. Hierdoor kunnen we oprecht zeggen dat er licht is aan het einde van de tunnel.

Het was een krachtige tijd, vol diepgang en groei op allerlei vlakken. Recente gebeurtenissen zorgden er voor dat de praktijk opnieuw mag bloeien. Nieuw ontloken gaven maken dat dingen nòg makkelijker in werking gezet kunnen worden en ik mensen nog sneller op de plek help waar ze willen zijn. Hierdoor komen ze in een wereld van potentie waar de oude kleuren  en mogelijkheden te zien zijn samen met de nieuwe, de kleur die ze wensen. Daarna is het aan hun om hun wereld te blijven kleuren in hun nieuwe kleur.

Ik help je met liefde op weg. Als gids, als lichtdrager, als katalysator.

Nodig mij uit.

“Er is niemand zoals ik.
Er is ook niemand zoals jij. Er is niemand die beter jij kan zijn dan jij. “

Marco Koppers