Hoe dan artikelen

Hoe werken die behandelingen dan?

Natuurlijk snap ik dat je wilt weten hoe zo’n behandeling werkt. Ik kan je uitleggen wat we doen, dat is geen probleem. Wat er gebeurt en hoe het werkt is niet zo simpel. Ik heb inzicht in het hoe en ook mijn brein snapt daar niet alles van. Ik zal je daar ook niet mee verwarren.

Wat we doen, Ik ben projector van Design. Een van de kwaliteiten van projectors is dat we de juiste vragen kunnen stellen als we uitgenodigd zijn. Mensen hebben van nature een soort schild om zich heen die zich opent als je de projector uitnodigt. Na die uitnodiging heb ik toegang tot de plek waar jouw bewuste en onbewuste samen komt. Omdat mijn wezen intuïtief werkt komen dan de juiste vragen en het juiste gevoel op zodat ik weet wat er in jou speelt en “waar je bent”. Daarmee gaan we dan aan de gang. Ik stel de vragen over hoe je jezelf wilt ervaren en jij “pakt” dat gevoel. Op het moment dat ik voel dat je het juiste gevoel pakt veranker ik dat. Nadat het verankerd is gaat dat gevoel als een soort magneet mogelijkheden in jouw leven creëren waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een andere reactie dan die je normaal zou doen. Bijkomend voordeel bij deze behandeling is dat je op het moment dat zoiets gebeurd plotseling bewust bent dat je normaal een bepaalde keuze zou maken en dat je nu een nieuwe keuze hebt. De nieuwe keuze heeft zelfs de voorkeur door de aantrekkingskracht die we vastgezet hebben. Omdat jij nieuwe keuzes gaat maken gaat ook je wereld om je heen anders reageren op jou. In de goede zin van het woord. Met een behandeling gebeuren geen dingen die niet in jouw voordeel gaan werken. Het leven werkt namelijk vóór jou en niet tegen je. Geluk is de basis van het bestaan.